Om Fieldmore

Individet i fokus

FIELDMORE Kurser & Events er en professionel udbyder af oplevelsesbaserede aktiviteter. Vi planlægger og afvikler arrangementer for virksomheder i hele landet.

Vores kunder vælger os, fordi de søger unikke oplevelser og læring, der motiverer medarbejderne og skaber begejstring.

Vi er branchens mest innovative virksomhed og udvikler hele tiden nye koncepter, som du ikke finder andre steder.

Vi ved, at mennesker er forskellige, og at gode relationer er nøglen til succes. Vilje og holdning er nogle af grundpillerne i et godt team og dermed også noget af det vigtigste i vores arbejde.

Vores værdier

FIELDMORE Kurser & Events arbejder professionelt og i dybden med positiv udvikling af mennesker. Vi bruger anerkendte redskaber og udnytter såvel egne som vore kunders ressourcer, når der skal planlægges og gennemføres aktiviteter.

Vores vigtigste opgave er at være med til at ændre adfærden mellem mennesker. Dette gør vi blandt andet ved at leve op til vore 3 kerneværdier:

Troværdighed · Vi er pålidelige og holder, hvad vi lover i alle henseender.

Professionalisme · Vi har den nødvendige viden og de færdigheder, som opgaven kræver.

Resultater · Vi indfrier såvel egne som vore kunders forventninger og gerne lidt til.


Grundlaget for vores værdisæt ligger hos vore medarbejdere, som hver især besidder egenskaber, der bidrager til at leve op til dem.

Vores medarbejdere

Det er medarbejdere i udvikling, der skaber virksomheder i udvikling. Vores klare mål, er derfor udelukkende at ansætte medarbejdere, som med en professionel tilgang og en positiv attitude, kan bidrage til at ændre adfærden mellem andre mennesker.

Af samme årsag spænder vore medarbejderes kompetencer meget vidt. Kun på den måde har vi mulighed for at dække alle aspekter i vores arbejde. Vi har således tilknyttet erfarne medarbejdere indenfor både ledelse, HR, mentaltræning, projektledelse, strategiimplementering m.m. 

Med andre ord kan vi lave en målrettet indsats mod konkrete problemstillinger for vore kunder, og medvirke til at skabe de ønskede resultater.

Job hos Fieldmore

FREELANCE

TEAMBUILDING INSTRUKTØR

Vi søger dygtige freelance instruktører til kommende opgaver indenfor team- og lederudvikling. Som instruktør skal du forberede og gennemføre outdoor kurser i samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Arbejdet indeholder oftest opgaver, som afvikles udendørs med grupper af varierende størrelser.

FREELANCE

EVENT
SUPPORTER

Vi søger medarbejdere, til at varetage opgaver i forbindelse med afvikling af events for vores samarbejdspartnere. Som Event Supporter, skal du hjælpe med forberedelse og afvikling af såvel store som små arrangementer, i samarbejde med vores projektteam.

Arbejdet omfatter primært praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af større arrangementer.

FREELANCE

COCKTAIL
BARTENDERE

Vi søger en erfarne Cocktail Bartendere til at klare opgaven som baransvarlig i forbindelse med afvikling af fester og events. 

Som Cocktail Bartender vil du skulle administrere baren og lave cocktails til gæster, herunder sørge for både klargøring, gennemførelse og afvikling af events.

Dine kvalifikationer

Du har erfaring i at arbejde med andre mennesker og kan kommunikere på en humoristisk og energisk måde. Du kan arbejde selvstændigt og har en baggrund, som giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde mennesker. Du skal kunne tale dansk og engelsk flydende.

Vi kan tilbyde

Et spændende job som freelancer, med udviklingspotentiale og masser af forskellige opgaver samt en attraktiv løn, baseret på honorering pr. opgave.

Vil du vide mere om jobbet og virksomheden, er du velkommen til at kontakte direktør Mads Højfeldt på telefon 96 27 80 55 eller via mail@fieldmore.dk.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning