Spring til hovedindhold
OM FIELDMORE

Individet i fokus

FIELDMORE Kurser & Events er leverandør af oplevelsesbaserede aktiviteter til virksomheder i hele Danmark. Vores ekspertise ligger i at planlægge og afvikle arrangementer, der er skræddersyet til vores kunders behov og ønsker.

Vores kunder vælger os, fordi de ønsker unikke oplevelser og læring, som motiverer deres medarbejdere og skaber begejstring. Vi går altid et ekstra skridt for at sikre, at vores aktiviteter er sjove og udfordrende, samtidig med at de bidrager til en større forståelse og respekt for forskellighederne i et team.

Vi er kendt for vores innovative tilgang og vores evne til at udvikle nye koncepter, som ikke findes andre steder i branchen. Vi er altid på udkig efter nye måder at udfordre og inspirere vores kunder på.

Hos FIELDMORE Kurser & Events mener vi, at mennesker er forskellige, og at gode relationer er nøglen til succes. Derfor fokuserer vi på at skabe aktiviteter, der fremmer samarbejde, tillid og respekt i et team. Vi ved, at vilje og holdning er nogle af de vigtigste elementer i et godt team, og vi arbejder altid fokuseret med at hjælpe vores kunder med at skabe begejstrede medarbejdere.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer med at planlægge en uforglemmelig oplevelse for jeres personale.

Vores værdier

FIELDMORE Kurser & Events er en professionel virksomhed, der arbejder med at fremme positiv udvikling af mennesker. Vi anvender anerkendte redskaber og udnytter både vores egne og vores kunders ressourcer, når vi planlægger og gennemfører vores aktiviteter.

Vores primære opgave er at ændre adfærden mellem mennesker, og dette opnår vi ved at leve op til vores tre kerneværdier troværdighed, professionalisme og resultater. Vi er en pålidelig virksomhed, der holder, hvad vi lover på alle områder. Vores medarbejdere besidder den nødvendige viden og færdigheder, der kræves for at udføre vores opgaver professionelt. Vi leverer resultater, der opfylder både vores egne og vores kunders forventninger, og vi stræber altid efter at overgå dem.

Vores værdisæt er baseret på vores medarbejderes evne til at leve op til vores kerneværdier. De besidder en bred vifte af egenskaber, som bidrager til at opfylde vores mål om at fremme positiv udvikling af mennesker. Vi tror på, at det er vores medarbejdere, der gør forskellen, og vi er stolte af at have et hold af dedikerede og professionelle medarbejdere, der arbejder for at opfylde vores kunders behov og ønsker.

Vores medarbejdere

Vi tror på, at det er medarbejdere i udvikling, der skaber virksomheder i udvikling. Derfor er vores primære mål at ansætte medarbejdere med en professionel tilgang og en positiv attitude, som kan bidrage til at ændre adfærden mellem andre mennesker. Vi tror på, at den rigtige indstilling og gode personlige egenskaber blandt vores personale, fører til positive resultater vores kunder.

Vi har et bredt spektrum af såvel faste som freelance medarbejdere, der besidder mange forskellige kompetencer, herunder ledelse, mentaltræning, projektstyring, kommunikation og strategiimplementering. Vi er stolte af at have et stærkt hold af erfarne medarbejdere, som kan tage fat på forskellige problemstillinger og skabe begejstring hos vores kunder.

Vi mener, at det er vores lange erfaring og brede kompetenceområde, der giver os muligheden for at skabe det ønskede udbytte af ethvert arrangement. Vi er overbeviste om, at vores kompetente medarbejdere vil kunne hjælpe vores kunder med at nå i mål og skabe en positiv udvikling blandt personalet.

Job hos Fieldmore

FREELANCE

TEAMBUILDING INSTRUKTØR

Vi søger dygtige freelance instruktører til kommende opgaver indenfor team- og lederudvikling. Som instruktør skal du forberede og gennemføre outdoor kurser i samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Arbejdet indeholder oftest opgaver, som afvikles udendørs med grupper af varierende størrelser.

FREELANCE

EVENT
SUPPORTER

Vi søger medarbejdere, til at varetage opgaver i forbindelse med afvikling af events for vores samarbejdspartnere. Som Event Supporter, skal du hjælpe med forberedelse og afvikling af såvel store som små arrangementer, i samarbejde med vores projektteam.

Arbejdet omfatter primært praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af større arrangementer.

FREELANCE

COCKTAIL
BARTENDERE

Vi søger en erfarne Cocktail Bartendere til at klare opgaven som baransvarlig i forbindelse med afvikling af fester og events. 

Som Cocktail Bartender vil du skulle administrere baren og lave cocktails til gæster, herunder sørge for både klargøring, gennemførelse og afvikling af events.

Dine kvalifikationer

Du har erfaring i at arbejde med andre mennesker og kan kommunikere på en humoristisk og energisk måde. Du kan arbejde selvstændigt og har en baggrund, som giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde mennesker. Du skal kunne tale dansk og engelsk flydende.

Vi kan tilbyde

Et spændende job som freelancer, med udviklingspotentiale og masser af forskellige opgaver samt en attraktiv løn, baseret på honorering pr. opgave.

Vil du vide mere om jobbet og virksomheden, er du velkommen til at kontakte direktør Mads Højfeldt på telefon 96 27 80 55 eller via mail@fieldmore.dk.

Send jobansøgning