Spring til hovedindhold

Nyborg

Teambuilding i Nyborg

Nyborg giver med sin beliggenhed mange muligheder for teambuilding aktiviteter. Byens gamle færgeanløb og lange kystlinje samt masser af skov og flot natur, er oplagte til udendørs aktiviteter. Dertil kommer de mange velbeliggende konferencehoteller, som hver især tilbyder indendørs facilitering af kurser og events for grupper af alle størrelser.
Vi tilbyder både velkendte teambuilding aktiviteter, men også unikke oplevelser som I med garanti ikke har prøvet før. Vi har aktiviteter for både små og store grupper, ligesom I naturligvis kan få tilpasset indholdet til jeres formål.

Populært i Nyborg

Godt samspil mellem hvornår der skulle gribes ind og hvornår man skal lade deltagerne styre forløbet. Motiverende og godt humør er vigtigt samt begejstring for det man laver. Smitter af på deltagerne. Professionelle, empatiske, fleksible, motiverende og humørfyldte.
Per Sørensen, Lego Systems A/S
Super gode med venlig og positiv adfærd. Prøv dem – de kan deres kram, og du bliver helt sikkert ikke skuffet. De leverer varen på en utrolig engageret og positiv måde.
Bent Ole Hvid, Direktør, Connect RS

Send forespørgsel