Spring til hovedindhold

Deltager: 5-20

Kajak Polo

INTENS, SJOV OG VÅD KAMP

Spændende og sjov aktivitet, der kræver både balance, koordination og kommunikation, mens man samtidig har det sjovt og udfordrer sig selv.

Kajakpolo er en våd aktivitet, hvor to hold på tre aktive roere og to reserver, kæmper om at score mål mod hinanden. Vores kajakker er velegnet til formålet, da de ikke er særlig lange, som gør dem mere manøvredygtige og lettere at kontrollere i vandet. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der bæres hjem når man en del af de aktive roere.

Hvis I er på udkig efter en spændende og anderledes aktivitet, der vil give dig en fantastisk oplevelse, så send os endelig en forespørgsel!

Mindfulness

Skærp dine sanser og åbn sindet gennem meditation og åndelig terapi, hvor vi arbejder med der hvor du er, lige nu og her.

Mindfulness er træning af dit sind, hvor du fokuserer og styrker dit nærvær i det øjeblik, som du befinder dig i. Med andre ord, så er det en mental fitnesstræning, hvor din opmærksomhed skærpes omkring dine tanker, følelser, kropsfornemmelse, omgivelser og relationer.

Undervejs bliver du guidet igennem en række værktøjer, som du kan anvende til at fokusere på øjeblikket og skubbe tankemylderet til side. Det handler om at være til stede lige nu og lukke af for egne impulsive tanker omkring fortid, fremtid og omgivelser.

Mindfulness lektionen afvikles som en siddende eller liggende aktivitet, hvor der er fokus på sindet og tankerne gennem meditation. Det foregår i afslappende og rolige omgivelser, uden forstyrrelser.

Afslutningsvis bringer vi deltagerne tilbage til en normal tilstand, klar til dagens udfordringer.

Lektionen kræver ikke specielle forudsætninger og alle kan som udgangspunkt deltage. Vi forventer dog at deltagerne er ærlige omkring deres mentale tilstand, så instruktøren eventuelt kan tage højde herfor.

Outdoor Cooking

LAV ET FESTMÅLTID UNDER DEN ÅBNE HIMMEL

Mad over bål har altid været en naturlig del af livet under åben himmel, men før i tiden var det mere af mangel på bedre, hvor det i dag mere betragtes som udendørs hygge.

Vi vil derfor gerne udfordre Jer på udendørs madlavning holdt op mod nutidens standarder. Kan I skabe et regulært festmåltid med simple råvarer, primitive redskaber og en fælles indsats?

Vi starter med at præsentere deltagerne for dagens 3-retters menu, som alt sammen skal tilberedes af Jer selv i naturens køkken. Hele menuen kommer til at bestå af mad tilberedt over bål efter gamle principper og er sammensat af sæsonens råvarer.

Vi anvender en række specielle tilberedningsmetoder, som alle er koncentreret omkring det fælles køkken, kaldet ’madstedet’, som deltagerne selv har opbygget.

Blandt retterne vil I kunne finde ting som plankefisk, gris på spyd, kaninragout, grydebrød m.m., alt efter hvad sæsonen byder på. Deltagerne vil selv skulle håndtere kødet, som efterfølgende skal indgå i de forskellige retter.

Opgaverne bliver fordelt således, at alle kommer til at medvirke til festmåltidet, hvilket bl.a. betyder at nogle skal etablere køkkenet, forberede brændsel, lave glødebål, skabe den rette stemning samt naturligvis hele maddelen.

For at sikre en god hygiejne under arrangementet, opstiller vi en vaskestation med sæbe og vand, ligesom vi vil benytte nutidige køkkenremedier til tilberedningen.

Hele arrangementet kan med fordel krydres med vin, specialbryg og måske mjød!

Out of the box

BLIV MESTER I HJERNE­DRILLERIER PÅ HØJT PLAN

Out of the box er hjernedrilleri på højt plan, hvor selv de skarpeste bliver udfordret. Forestil dig et scenarie hvor det handler om at være bedst til at tænke ud af boksen og samtidig holde fokus på tiden, som konstant tæller ned.

Opgaverne løses i små hold som skal rotere mellem 6-8 stationer med små hjerneøvelser i kasser. Deltagerne får 3 minutter ved hver station, hvorefter der skal skiftes til den næste, indtil det lykkedes at løse en opgave. Når det lykkedes, fjernes opgaven og erstattes med en ny. Herefter placeres kassen ved en tavle ud for det hold, som har løst den. Holdet med flest kasser til sidst, vinder samlet. Når et hold lykkedes med opgaven, skal der roteres med det samme.

Forløbet er intenst og stærkt motiverende, da der skal tænkes kreativt for at nå opgaverne inden for tidsfristen. Konceptet egner sig godt som pauseaktivitet efter en lang dag.

Head 2 Head

Nervepirrende kamp mellem skarpsindige hjerner.

Når giganter mødes, bliver dysten næsten altid afgjort med snedig list eller en klar strategi.

I direkte konkurrence mod hinanden, skal to hold derfor dyste mod hinanden i en række små konkurrencer, som alle er baseret på at lave det rigtig træk på det rigtige tidspunkt, snyde modstanderen uden de opdager det, eller have en klar strategi som kan afgøre slutspillet.

I praksis sender hvert hold på skift en deltager ind i spillet, som foregår i midten af lokalet, hvor alle kan e hvad der foregår. Her skal de skarpe hjerner dyste mod hinanden i altovervejende taktiske spil, som kræver hurtige beslutninger og aktive handlinger.

Dysten er effektiv som opvarmning til et møde eller seminar, hvor deltagerne skal bruge hovedet.

Flugtskydning/laserskydning

HVEM HAR DE BEDSTE REFLEKSER?

Når det handler om at nedskyde flyvende lerduer, er det ikke kun vigtigt at have hurtige reflekser, men også at have fokus og selvdisciplin for at opnå den ultimative præcision.

Lerdueskydning er en sport, der kræver forberedelse og dedikation, og det er netop det, der gør det så spændende og udfordrende.

Men frygt ej, for vi sørger for, at alle er godt forberedte, før vi går i gang med at skyde. Vi starter med at introducere jer til våbnet og lære jer, hvordan I skal håndtere det sikkert. Derefter øver vi på både faste og flyvende mål, så I kan føle jer trygge og sikre i jeres skydeevner.

Når I er klar, er det tid til at dyste mod hinanden og se, hvem der kan opnå flest træffere. Konkurrencen kan enten være som et hold eller individuelt, og der vil være flere typer af haglvåben at vælge imellem.

VIRTUEL SKYDNING

Hvis der ikke er mulighed for at skyde med rigtig ammunition, så tilbyder vi en virtuel udgave af lerdueskydning, hvor I kan skyde med laser-baserede våben. Denne løsning giver også mulighed for flere skytter ad gangen, så alle kan være med til at dyste mod hinanden og se resultaterne øjeblikkeligt på en pointtavle.

Book nu og skab en dag fyldt med spænding, konkurrence og selvfølgelig lerdueskydning på højeste niveau!

Adventure Track

SÆT HÆMNINGERNE I SPIL OG STYRK GEJSTEN

Det kræver en fælles indsats at gennemføre dette terrænløb, som er fyldt med spændende udfordringer samt muligheden for at slippe alle hæmninger og blive rigtig beskidt.

Vi udvælger et naturområde med kuperet terræn, hvor chancen for at blive både våd og beskidt er meget stor. Dertil kommer en masse indlagte forhindringer, som tester deltagernes evner til at kravle, balancere, krybe under og hoppe over samt at forcere udlagte elementer.

Dette kendetegner Adventure Track, som er et moderne terrænløb, hvor vi tager naturens egne forhindringer samt nogle medbragte øvelser med ind på løberuten.

Løbet afvikles som en holdstafet, hvor deltagerne på skift gennemfører ruten, hvilket giver god mulighed for, at holdet kan arbejde med strategiske overvejelser, i forhold til optimering af resultatet.

Længden og udformningen af løbet, tilrettelægges så alle har mulighed for at deltage og således, at hver deltager selv kan bestemme niveauet.

Art Booster

STYRK KREATIVITETEN MED EN KUNSTNERISK INDSPRØJTNING

Kreativitet på arbejdspladsen skaber energi, åbner op for dialogen og er nøglen til innovation.

Art Booster er en kreativ saltvandsindsprøjtning og et stærkt tiltag når du vil give medarbejderne en helt unik oplevelse og samtidig styrke deres evne til at tænke, og formidle, ud af boksen til glæde og gavn for Jer alle.

Arrangementet starter med en introduktion til kreativitetens rolle i hverdagen og en lille kunstnerisk icebreaker, der med garanti får alle med.

Sammen tager vi derefter på rundtur i den kreative tankegang med en visuel brainstorm, der vil overbevise selv den dårligste kunstner om, at alle har evnen til at tænke kreativt. Resultatet er en række tegninger, der meget tydeligt viser alle de forskellige synsvinkler, I dagligt forener i Jeres arbejde.

Når hænderne er varmet op og hovederne indstillet rigtigt giver vi kreativiteten fuld gas med maling og pensel. I mindre grupper maler deltagerne i fællesskab det, de mener gør Jeres virksomhed særlig.

Resultatet bliver en masse medarbejderskabte kunstværker, som giver anledning til refleksion og dialog uanset form og udseende.

Arrangementet afsluttes med en fernisering, hvor deltagerne ved afstemning vælger det kunstværk, der lægger mest op til refleksion.

Bow Battle

SPIL DØDBOLD MED BUE OG PIL

Fokus, samarbejde og høj puls kendetegner denne nye disciplin, hvor der skal kæmpes til sidste mand. Bow Battle handler i alt sin enkelthed om at nedkæmpe modstanderen med bue og pil, indtil et hold ikke længere har spillere på banen.

Afviklingen sker med høj intensitet og deltagerne er meget fokuserede, når det handler om at undgå, at blive skudt og samtidig selv skal skyde modstanderen. Derudover skal hvert hold beskytte deres målskiver fra modstanderens pile.

Spillet opbygges omkring en bane med forskellige elementer, som man kan skjule sig bag. Hver deltager bliver udstyret med en bue og en pil med gummispids. Undervejs skal de komme frem fra deres skjul for at hente nye pile, hvilket giver modstanderen gode muligheder for at ramme.

For at vinde spillet, er det afgørende at deltagerne lægger en strategi for, hvordan de vil vinde over modstanderen og samtidig undgå selv, at miste for mange spillere. Dertil kommer at holdene kun kan sejre, ved at eliminere alle på modstanderens hold eller ved at nedskyde samtlige målskiver hos modstanderen.