Spring til hovedindhold

Deltager: 20-50

Brobyggerne IKKE FÆRDIG

Brobyggerne er en teambaseret konkurrence, hvor det handler om at konstruere en flydebro hen over vand. Det hold som først kommer over på den anden side vinder, men kun hvis de opfylder en række kriterier for konstruktionen, herunder sikkerhed, udformning og flydeevne.  De har således selv ansvaret for resultatet.

Kajak Polo

INTENS, SJOV OG VÅD KAMP

Spændende og sjov aktivitet, der kræver både balance, koordination og kommunikation, mens man samtidig har det sjovt og udfordrer sig selv.

Kajakpolo er en våd aktivitet, hvor to hold på tre aktive roere og to reserver, kæmper om at score mål mod hinanden. Vores kajakker er velegnet til formålet, da de ikke er særlig lange, som gør dem mere manøvredygtige og lettere at kontrollere i vandet. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der bæres hjem når man en del af de aktive roere.

Hvis I er på udkig efter en spændende og anderledes aktivitet, der vil give dig en fantastisk oplevelse, så send os endelig en forespørgsel!

Mindfulness

Skærp dine sanser og åbn sindet gennem meditation og åndelig terapi, hvor vi arbejder med der hvor du er, lige nu og her.

Mindfulness er træning af dit sind, hvor du fokuserer og styrker dit nærvær i det øjeblik, som du befinder dig i. Med andre ord, så er det en mental fitnesstræning, hvor din opmærksomhed skærpes omkring dine tanker, følelser, kropsfornemmelse, omgivelser og relationer.

Undervejs bliver du guidet igennem en række værktøjer, som du kan anvende til at fokusere på øjeblikket og skubbe tankemylderet til side. Det handler om at være til stede lige nu og lukke af for egne impulsive tanker omkring fortid, fremtid og omgivelser.

Mindfulness lektionen afvikles som en siddende eller liggende aktivitet, hvor der er fokus på sindet og tankerne gennem meditation. Det foregår i afslappende og rolige omgivelser, uden forstyrrelser.

Afslutningsvis bringer vi deltagerne tilbage til en normal tilstand, klar til dagens udfordringer.

Lektionen kræver ikke specielle forudsætninger og alle kan som udgangspunkt deltage. Vi forventer dog at deltagerne er ærlige omkring deres mentale tilstand, så instruktøren eventuelt kan tage højde herfor.

Outdoor Cooking

LAV ET FESTMÅLTID UNDER DEN ÅBNE HIMMEL

Mad over bål har altid været en naturlig del af livet under åben himmel, men før i tiden var det mere af mangel på bedre, hvor det i dag mere betragtes som udendørs hygge.

Vi vil derfor gerne udfordre Jer på udendørs madlavning holdt op mod nutidens standarder. Kan I skabe et regulært festmåltid med simple råvarer, primitive redskaber og en fælles indsats?

Vi starter med at præsentere deltagerne for dagens 3-retters menu, som alt sammen skal tilberedes af Jer selv i naturens køkken. Hele menuen kommer til at bestå af mad tilberedt over bål efter gamle principper og er sammensat af sæsonens råvarer.

Vi anvender en række specielle tilberedningsmetoder, som alle er koncentreret omkring det fælles køkken, kaldet ’madstedet’, som deltagerne selv har opbygget.

Blandt retterne vil I kunne finde ting som plankefisk, gris på spyd, kaninragout, grydebrød m.m., alt efter hvad sæsonen byder på. Deltagerne vil selv skulle håndtere kødet, som efterfølgende skal indgå i de forskellige retter.

Opgaverne bliver fordelt således, at alle kommer til at medvirke til festmåltidet, hvilket bl.a. betyder at nogle skal etablere køkkenet, forberede brændsel, lave glødebål, skabe den rette stemning samt naturligvis hele maddelen.

For at sikre en god hygiejne under arrangementet, opstiller vi en vaskestation med sæbe og vand, ligesom vi vil benytte nutidige køkkenremedier til tilberedningen.

Hele arrangementet kan med fordel krydres med vin, specialbryg og måske mjød!

Performance OL

UDFORDR DIN EVNE TIL AT TÆNKE HURTIGT

Kun de skarpeste af de skarpeste, kan vinde Performance OL, hvor vi tester deltagernes evne til at tænke hurtigt, arbejde sammen og kommunikere målrettet.

Performance OL er en olympiade af små korte opgaver, som deltagerne skal gennemføre holdvis til perfektion og på kortest mulig tid. Alt sammen baseret på et meget kort træningsforløb.

Indledningsvis bliver holdene forelagt opgaverne og succes- kriterierne for dem alle. Herefter skal holdene bruge god tid på at planlægge og øve løsningerne, således at de kan yde deres bedste, når startsignalet lyder.

Øvelserne omfatter en konstruktionsopgave, en kommunikations- opgave, en koordinationsopgave, en planlægningsopgave samt en samarbejdsøvelse.

The Black Link

EFFEKTFULD OPBYGNING AF NYE RELATIONER

Gør de interne relationer synlige med et unikt teambuildingkoncept, som helt sikkert vil give deltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige.

The Black Link er en imponerende sammensætning af holdbaserede opgaver, hvor deltagerne selv er med til at skabe oplevelsen. Alt sammen krydret med lysende effekter. Undervejs lærer deltagerne hinanden bedre at kende og ser hvordan de hver især er forbundet gennem personlige relationer.

Med lyset slukket og kun lyset fra ultraviolette lamper, skaber vi således et helt unikt billede af de indbyrdes forbindelser mellem deltagerne, blandt andet ved at anvende hvide handsker og fluorescerende materialer.

Øvelserne kommer til at synliggøre, hvilke nøglepersoner, der er blandt deltagerne. F.eks. hvem har flest relationer til hinanden, og hvor meget de egentlig ved om hinanden. Alt sammen på en sjov og inspirerende måde.

Vi leger også med deltagernes indbyrdes demografiske sammensætning. De får blandt andet et stærkt visuelt billede af hvorledes de er sammensat, sammenlignet med den generelle befolkning. I praksis skal de tage stilling til en række spørgsmål, baseret på sjove statistiske oplysninger, og så placere sig selv fysisk i forhold til dem.

Herefter kigger vi på de personlige egenskaber, som deltagerne har. De skal i fællesskab sammensætte det stærkeste hold, ud fra nogle fastlagte kriterier. Her handler det om at tale sammen og vælge hold ud fra en konkret opgave. Efterfølgende skal alle holdene vurdere hinanden og kåre det stærkeste hold.

Hele scenariet akkompagneres af energisk musik og afsluttes med en aktiv øvelse, som får pulsen op. Konceptet kan anvendes som kickoff til et fagligt program eller som et underholdende personalearrangement, hvor alle skal lære hinanden bedre at kende.

Out of the box

BLIV MESTER I HJERNE­DRILLERIER PÅ HØJT PLAN

Out of the box er hjernedrilleri på højt plan, hvor selv de skarpeste bliver udfordret. Forestil dig et scenarie hvor det handler om at være bedst til at tænke ud af boksen og samtidig holde fokus på tiden, som konstant tæller ned.

Opgaverne løses i små hold som skal rotere mellem 6-8 stationer med små hjerneøvelser i kasser. Deltagerne får 3 minutter ved hver station, hvorefter der skal skiftes til den næste, indtil det lykkedes at løse en opgave. Når det lykkedes, fjernes opgaven og erstattes med en ny. Herefter placeres kassen ved en tavle ud for det hold, som har løst den. Holdet med flest kasser til sidst, vinder samlet. Når et hold lykkedes med opgaven, skal der roteres med det samme.

Forløbet er intenst og stærkt motiverende, da der skal tænkes kreativt for at nå opgaverne inden for tidsfristen. Konceptet egner sig godt som pauseaktivitet efter en lang dag.

Unfair

DET HANDLER OM VINDERMENTALITET

Har du nogensinde følt dig uretfærdigt behandlet i en konkurrence og ønsket, at du kunne udfordre dine modstandere på helt igennem uretfærdige vilkår?

I Unfair vil I dyste i en række sjove praktiske opgaver, som er baseret på betingelser, der ikke er lige for alle. Det kan nogle gange tælle til jeres fordel, og andre gange vil det være en ulempe. Men uanset hvad, er det jeres vilje til at kæmpe, der vil afgøre, om I kan vinde.

Gennem samarbejde på hold vil I skulle løse opgaverne og konkurrere mod hinanden i en kamp om sejr og ære. Modstanderen vil altid være der for at udfordre jer, og det sikrer et højt niveau af engagement og motivation i spillet.

I Unfair er det ikke længere dommerens skyld eller modstanderens snyd, der afgør sejren. Det er jeres evne til at overvinde uretfærdige betingelser, der vil føre jer til sejr.

PROFIT

SAMMEN VINDER VI MEST

Vil du udfordre dine og kollegaernes strategiske evner og samtidig lære værdien af samarbejde? Så er Profit den perfekte aktivitet for jer!

Profit vil I blive indplaceret på hold og sammen med dine holdkammerater skal I skabe det størst mulige udbytte på hvert hold. Men vær opmærksom på, at vejen til succes ikke kun afhænger af jeres eget hold, men også af samarbejdet med de andre hold.

Vores spilstyrere vil udfordre dig og dit hold på både matematiske, logiske og praktiske evner i hver opgave, hvor I skal lave et sats for at medvirke. Men det er kun ved at hjælpe hinanden, at I kan opnå det største udbytte og dermed vinde konkurrencen samlet.

Ved afslutningen af hver opgave vil udbyttet blive udbetalt som kolde kontanter, som et synligt bevis på jeres resultat. Og det hold med flest kontanter til slut vinder!

Selvom I ikke kender de basale spilleregler på opgaverne, vil I hurtigt opdage, at samarbejde er nøglen til succes. Vælger I ikke at samarbejde, vil jeres udbytte være begrænset, når I vinder.

Flugtskydning/laserskydning

HVEM HAR DE BEDSTE REFLEKSER?

Når det handler om at nedskyde flyvende lerduer, er det ikke kun vigtigt at have hurtige reflekser, men også at have fokus og selvdisciplin for at opnå den ultimative præcision.

Lerdueskydning er en sport, der kræver forberedelse og dedikation, og det er netop det, der gør det så spændende og udfordrende.

Men frygt ej, for vi sørger for, at alle er godt forberedte, før vi går i gang med at skyde. Vi starter med at introducere jer til våbnet og lære jer, hvordan I skal håndtere det sikkert. Derefter øver vi på både faste og flyvende mål, så I kan føle jer trygge og sikre i jeres skydeevner.

Når I er klar, er det tid til at dyste mod hinanden og se, hvem der kan opnå flest træffere. Konkurrencen kan enten være som et hold eller individuelt, og der vil være flere typer af haglvåben at vælge imellem.

VIRTUEL SKYDNING

Hvis der ikke er mulighed for at skyde med rigtig ammunition, så tilbyder vi en virtuel udgave af lerdueskydning, hvor I kan skyde med laser-baserede våben. Denne løsning giver også mulighed for flere skytter ad gangen, så alle kan være med til at dyste mod hinanden og se resultaterne øjeblikkeligt på en pointtavle.

Book nu og skab en dag fyldt med spænding, konkurrence og selvfølgelig lerdueskydning på højeste niveau!