Spring til hovedindhold

Aktivitetstype: Sociale events

Outdoor Cooking

LAV ET FESTMÅLTID UNDER DEN ÅBNE HIMMEL

Mad over bål har altid været en naturlig del af livet under åben himmel, men før i tiden var det mere af mangel på bedre, hvor det i dag mere betragtes som udendørs hygge.

Vi vil derfor gerne udfordre Jer på udendørs madlavning holdt op mod nutidens standarder. Kan I skabe et regulært festmåltid med simple råvarer, primitive redskaber og en fælles indsats?

Vi starter med at præsentere deltagerne for dagens 3-retters menu, som alt sammen skal tilberedes af Jer selv i naturens køkken. Hele menuen kommer til at bestå af mad tilberedt over bål efter gamle principper og er sammensat af sæsonens råvarer.

Vi anvender en række specielle tilberedningsmetoder, som alle er koncentreret omkring det fælles køkken, kaldet ’madstedet’, som deltagerne selv har opbygget.

Blandt retterne vil I kunne finde ting som plankefisk, gris på spyd, kaninragout, grydebrød m.m., alt efter hvad sæsonen byder på. Deltagerne vil selv skulle håndtere kødet, som efterfølgende skal indgå i de forskellige retter.

Opgaverne bliver fordelt således, at alle kommer til at medvirke til festmåltidet, hvilket bl.a. betyder at nogle skal etablere køkkenet, forberede brændsel, lave glødebål, skabe den rette stemning samt naturligvis hele maddelen.

For at sikre en god hygiejne under arrangementet, opstiller vi en vaskestation med sæbe og vand, ligesom vi vil benytte nutidige køkkenremedier til tilberedningen.

Hele arrangementet kan med fordel krydres med vin, specialbryg og måske mjød!

The Black Link

EFFEKTFULD OPBYGNING AF NYE RELATIONER

Gør de interne relationer synlige med et unikt teambuildingkoncept, som helt sikkert vil give deltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige.

The Black Link er en imponerende sammensætning af holdbaserede opgaver, hvor deltagerne selv er med til at skabe oplevelsen. Alt sammen krydret med lysende effekter. Undervejs lærer deltagerne hinanden bedre at kende og ser hvordan de hver især er forbundet gennem personlige relationer.

Med lyset slukket og kun lyset fra ultraviolette lamper, skaber vi således et helt unikt billede af de indbyrdes forbindelser mellem deltagerne, blandt andet ved at anvende hvide handsker og fluorescerende materialer.

Øvelserne kommer til at synliggøre, hvilke nøglepersoner, der er blandt deltagerne. F.eks. hvem har flest relationer til hinanden, og hvor meget de egentlig ved om hinanden. Alt sammen på en sjov og inspirerende måde.

Vi leger også med deltagernes indbyrdes demografiske sammensætning. De får blandt andet et stærkt visuelt billede af hvorledes de er sammensat, sammenlignet med den generelle befolkning. I praksis skal de tage stilling til en række spørgsmål, baseret på sjove statistiske oplysninger, og så placere sig selv fysisk i forhold til dem.

Herefter kigger vi på de personlige egenskaber, som deltagerne har. De skal i fællesskab sammensætte det stærkeste hold, ud fra nogle fastlagte kriterier. Her handler det om at tale sammen og vælge hold ud fra en konkret opgave. Efterfølgende skal alle holdene vurdere hinanden og kåre det stærkeste hold.

Hele scenariet akkompagneres af energisk musik og afsluttes med en aktiv øvelse, som får pulsen op. Konceptet kan anvendes som kickoff til et fagligt program eller som et underholdende personalearrangement, hvor alle skal lære hinanden bedre at kende.

Out of the box

BLIV MESTER I HJERNE­DRILLERIER PÅ HØJT PLAN

Out of the box er hjernedrilleri på højt plan, hvor selv de skarpeste bliver udfordret. Forestil dig et scenarie hvor det handler om at være bedst til at tænke ud af boksen og samtidig holde fokus på tiden, som konstant tæller ned.

Opgaverne løses i små hold som skal rotere mellem 6-8 stationer med små hjerneøvelser i kasser. Deltagerne får 3 minutter ved hver station, hvorefter der skal skiftes til den næste, indtil det lykkedes at løse en opgave. Når det lykkedes, fjernes opgaven og erstattes med en ny. Herefter placeres kassen ved en tavle ud for det hold, som har løst den. Holdet med flest kasser til sidst, vinder samlet. Når et hold lykkedes med opgaven, skal der roteres med det samme.

Forløbet er intenst og stærkt motiverende, da der skal tænkes kreativt for at nå opgaverne inden for tidsfristen. Konceptet egner sig godt som pauseaktivitet efter en lang dag.

Speed Bonding

SJOV OG EFFEKTIV OPBYGNING AF NYE RELATIONER

Skab hurtigt et større kendskab til hinanden og gå bag om facaden og lær kollegaerne bedre at kende.

Speed Bonding er sammensat ud fra en målsætning om, at deltagerne skal lære hinanden bedre at kende mest muligt på kort tid. Udgangspunktet er en opsætning, hvor deltagerne roterer imellem 6 forskellige stationer. På hver station afvikles en øvelse, som på 6 forskellige måder er med til at udvide deltagernes kendskab til hinanden. Fokus er at det skal være sjovt og samtidig lærerigt.

EGOGRAM:
Deltagerne skal illustrere sig selv, ved at lave en kreativ planche med fingermaling. Øvelsen giver et godt billede af hvordan de hver især ser sig selv.

THE LINE UP:
Ud fra en række underholdende spørgsmål, skal deltagerne tage opstilling på række. Spørgsmålene giver deltagerne nogle basale fakta om hinanden.

BEST BUDDY:
Alle deltagere skal finde den person som har flest ligheder med dem selv, herunder fællesinteresser, livshistorie og baggrund.

WORK SMARTER:
Deltagerne skal I fællesskab løse nogle opgaver, som synes vanskelige eller umulige at løse. Det kræver derfor, at der bliver tænkt ud af boksen.

TRUTH OR DARE:
Deltagerne skal studere hinandens reaktion på en række forskellige udsagn og derudfra fastlægge om det er sandt eller falsk information.

THE PITCH:
Selvstændig opgave hvor deltagerne skal lave en “elevatortale” ud fra en række udsagn. Talen er målrettet fremtidige samtaler med kollegaerne.

Art Booster

STYRK KREATIVITETEN MED EN KUNSTNERISK INDSPRØJTNING

Kreativitet på arbejdspladsen skaber energi, åbner op for dialogen og er nøglen til innovation.

Art Booster er en kreativ saltvandsindsprøjtning og et stærkt tiltag når du vil give medarbejderne en helt unik oplevelse og samtidig styrke deres evne til at tænke, og formidle, ud af boksen til glæde og gavn for Jer alle.

Arrangementet starter med en introduktion til kreativitetens rolle i hverdagen og en lille kunstnerisk icebreaker, der med garanti får alle med.

Sammen tager vi derefter på rundtur i den kreative tankegang med en visuel brainstorm, der vil overbevise selv den dårligste kunstner om, at alle har evnen til at tænke kreativt. Resultatet er en række tegninger, der meget tydeligt viser alle de forskellige synsvinkler, I dagligt forener i Jeres arbejde.

Når hænderne er varmet op og hovederne indstillet rigtigt giver vi kreativiteten fuld gas med maling og pensel. I mindre grupper maler deltagerne i fællesskab det, de mener gør Jeres virksomhed særlig.

Resultatet bliver en masse medarbejderskabte kunstværker, som giver anledning til refleksion og dialog uanset form og udseende.

Arrangementet afsluttes med en fernisering, hvor deltagerne ved afstemning vælger det kunstværk, der lægger mest op til refleksion.

Cocktail Class

SJOV OG SOCIAL EVENT MED COCKTAILS

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til, selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Vi starter med lidt historie om hvordan cocktailprincipperne opstod og hvilke metoder som indgår i fremstillingen. Deltagerne får samtidig mulighed for at smage på nogle af de mest anvendte ingredienser.

Herefter arbejder vi os igennem et drinkskort, som er lavet til lejligheden. Vi kommer til at shake, muddle, straine og garnere en række helt specielle cocktails, som alle hjælper med at afdække nogle af hemmelighederne ved cocktailmagernes ædle kunst – Det er nemlig ikke altid så lige til.

Undervejs gennemgår vi tilblivelsen af de anvendte ingredienser, lige fra alkohollen til de sirupper som ofte indgår i en cocktail. Vi arbejder også med anvendelsen af det helt rigtige glas, den helt rigtige temperatur og hvilken garniture, som kan sætte det sidste finish på favorit cocktailen.

Hele arrangementet afvikles på bedste skoleklasse manér, hvor deltagerne inddeles i grupper, som får ansvaret for hver deres bar, hvor de kan blande cocktails.

Vi slutter af med at designe vores helt egen cocktail, baseret på de nyvundne erfaringer. Priserne inkluderer smagning af alle de fremstillede cocktails og det anbefales, at bruge arrangementet som optakt til fest eller lignende, da vi jo anvender alkohol.

Krea Workshop

KREATIVITET, BÆREDYGTIGHED & GENBRUGSDESIGN

Det har altid ligget i menneskets DNA at være kreativ. I begyndelsen var det endda afgørende for vores overlevelse, at vi kunne tænke nyt og anderledes. Senere blev det en vigtig del af vores udvikling, til der hvor vi er i dag.

Men ikke alle udnytter deres kreative evner på daglig basis og har måske svært ved at finde dem frem.

Dette vil vi gerne udfordre jer lidt på. Gennem denne kreative workshop opstiller vi nogle små kreative opgaver med fokus på genbrug, miljø og bæredygtighed. Vi lader jer udfolde de kreative evner, uanset om de er helt skarpe eller ej.

Workshoppen tager udgangspunkt i nogle forud valgte gør-det-selv temaer, som er aktuelle lige nu.

I vælger selv 2 temaer, som er mest interessant for jeres gruppe.

Temaerne som I kan vælge blandt, er følgende:

  • Udskæringstryk Skær en skabelon som du kan trykke med
  • Mosaikbilleder Sammensæt et billede af knuste elementer
  • Mit totem Lav din egen skytsånd eller lykkebringer
  • Skulpturering Modellér en miniskulptur
  • Filtning Lav små designs med uld

Vi indleder workshoppen med at samle inspiration og snakke om mulighederne med de tilgængelige materialer, hvor hovedparten indgår i en genanvendelig cyklus.

Herefter gennemgår vi selve håndværket og de værktøjer som I har til rådighed. Dernæst er det tid til arbejde selvstændigt eller i små grupper med jeres designs.

Forvent en høj grad af hygge og fordybelse samt naturligvis masser af kreative værker, som sagtens kan tåle at blive vist til andre.

Viking Stratego

LAD DEN INDRE KRIGER STYRE

Oplev eventyret om vikingernes makabre slag og myterne bag de taktiske overvejelser, som enhver krigsherre må gøre. Vikinge Stratego er et underholdende spil, hvor alle deltagere er aktive, når slagene skal udkæmpes.

Her kan I udkæmpe Jeres eget vikingeslag gennem strategiske overvejelser, som udfordrer alle hjerneceller.

Hele scenariet tager udgangspunkt i et strategisk brætspil, som tit afbrydes af små kampscener, hvor de stridende parter skal kæmpe. Det handler om kloge beslutninger og strategisk overlegenhed.

Plottet bygger på vikingernes hovedinteresse; nemlig at få så megen rigdom i form af jord, som overhovedet muligt, men der opstår tit interessekonflikter og så bliver styrkeforholdene sat på prøve.

Iklædt kjortler og udstyret med gummivåben, skal stridsmålene afgøres ved dyster, hvor fjenden skal nedkæmpes, og først derefter kan nye landbesiddelser erklæres.

Der er behov for strategiske overvejelser omkring hvornår stridighederne skal indledes, som skal føre til nye erobringer – måske vi bliver udfordret først?

Drone Racing

Giv den fuld gas med fjernstyrede droner

De små flyvende vidundere har indtaget verden og mulighederne er enorme. Derfor er det også oplagt at udfordre hinanden med et sjovt ræs gennem en bane, hvor der skal arbejdes intenst med præcision og hastighed.

Drone Racing er en helt ny disciplin, hvor det handler om at komme først i mål på en forhindringsbane, hvor der skal flyves over, under og igennem en masse opsatte forhindringer. Dertil kommer udfordringen med at styre dronen ved hjælp af en fjernbetjening med flere funktioner.

Dysten gennemføres som hold og handler i høj grad også om at lægge en klar plan for gennemførslen og at alle deltagere bliver involveret i løsningen, hvilket kræver et skarpt øje fra alle på holdet.

Deltagerne modtager en grundig instruks forud for opgaven og får lov til at træne færdighederne inden løbet sættes i gang.