Spring til hovedindhold

Aktivitetstype: Populært

Performance OL

UDFORDR DIN EVNE TIL AT TÆNKE HURTIGT

Kun de skarpeste af de skarpeste, kan vinde Performance OL, hvor vi tester deltagernes evne til at tænke hurtigt, arbejde sammen og kommunikere målrettet.

Performance OL er en olympiade af små korte opgaver, som deltagerne skal gennemføre holdvis til perfektion og på kortest mulig tid. Alt sammen baseret på et meget kort træningsforløb.

Indledningsvis bliver holdene forelagt opgaverne og succes- kriterierne for dem alle. Herefter skal holdene bruge god tid på at planlægge og øve løsningerne, således at de kan yde deres bedste, når startsignalet lyder.

Øvelserne omfatter en konstruktionsopgave, en kommunikations- opgave, en koordinationsopgave, en planlægningsopgave samt en samarbejdsøvelse.

Unfair

DET HANDLER OM VINDERMENTALITET

Har du nogensinde følt dig uretfærdigt behandlet i en konkurrence og ønsket, at du kunne udfordre dine modstandere på helt igennem uretfærdige vilkår?

I Unfair vil I dyste i en række sjove praktiske opgaver, som er baseret på betingelser, der ikke er lige for alle. Det kan nogle gange tælle til jeres fordel, og andre gange vil det være en ulempe. Men uanset hvad, er det jeres vilje til at kæmpe, der vil afgøre, om I kan vinde.

Gennem samarbejde på hold vil I skulle løse opgaverne og konkurrere mod hinanden i en kamp om sejr og ære. Modstanderen vil altid være der for at udfordre jer, og det sikrer et højt niveau af engagement og motivation i spillet.

I Unfair er det ikke længere dommerens skyld eller modstanderens snyd, der afgør sejren. Det er jeres evne til at overvinde uretfærdige betingelser, der vil føre jer til sejr.

PROFIT

SAMMEN VINDER VI MEST

Vil du udfordre dine og kollegaernes strategiske evner og samtidig lære værdien af samarbejde? Så er Profit den perfekte aktivitet for jer!

Profit vil I blive indplaceret på hold og sammen med dine holdkammerater skal I skabe det størst mulige udbytte på hvert hold. Men vær opmærksom på, at vejen til succes ikke kun afhænger af jeres eget hold, men også af samarbejdet med de andre hold.

Vores spilstyrere vil udfordre dig og dit hold på både matematiske, logiske og praktiske evner i hver opgave, hvor I skal lave et sats for at medvirke. Men det er kun ved at hjælpe hinanden, at I kan opnå det største udbytte og dermed vinde konkurrencen samlet.

Ved afslutningen af hver opgave vil udbyttet blive udbetalt som kolde kontanter, som et synligt bevis på jeres resultat. Og det hold med flest kontanter til slut vinder!

Selvom I ikke kender de basale spilleregler på opgaverne, vil I hurtigt opdage, at samarbejde er nøglen til succes. Vælger I ikke at samarbejde, vil jeres udbytte være begrænset, når I vinder.

Speed Bonding

SJOV OG EFFEKTIV OPBYGNING AF NYE RELATIONER

Skab hurtigt et større kendskab til hinanden og gå bag om facaden og lær kollegaerne bedre at kende.

Speed Bonding er sammensat ud fra en målsætning om, at deltagerne skal lære hinanden bedre at kende mest muligt på kort tid. Udgangspunktet er en opsætning, hvor deltagerne roterer imellem 6 forskellige stationer. På hver station afvikles en øvelse, som på 6 forskellige måder er med til at udvide deltagernes kendskab til hinanden. Fokus er at det skal være sjovt og samtidig lærerigt.

EGOGRAM:
Deltagerne skal illustrere sig selv, ved at lave en kreativ planche med fingermaling. Øvelsen giver et godt billede af hvordan de hver især ser sig selv.

THE LINE UP:
Ud fra en række underholdende spørgsmål, skal deltagerne tage opstilling på række. Spørgsmålene giver deltagerne nogle basale fakta om hinanden.

BEST BUDDY:
Alle deltagere skal finde den person som har flest ligheder med dem selv, herunder fællesinteresser, livshistorie og baggrund.

WORK SMARTER:
Deltagerne skal I fællesskab løse nogle opgaver, som synes vanskelige eller umulige at løse. Det kræver derfor, at der bliver tænkt ud af boksen.

TRUTH OR DARE:
Deltagerne skal studere hinandens reaktion på en række forskellige udsagn og derudfra fastlægge om det er sandt eller falsk information.

THE PITCH:
Selvstændig opgave hvor deltagerne skal lave en “elevatortale” ud fra en række udsagn. Talen er målrettet fremtidige samtaler med kollegaerne.

Bow Battle

SPIL DØDBOLD MED BUE OG PIL

Fokus, samarbejde og høj puls kendetegner denne nye disciplin, hvor der skal kæmpes til sidste mand. Bow Battle handler i alt sin enkelthed om at nedkæmpe modstanderen med bue og pil, indtil et hold ikke længere har spillere på banen.

Afviklingen sker med høj intensitet og deltagerne er meget fokuserede, når det handler om at undgå, at blive skudt og samtidig selv skal skyde modstanderen. Derudover skal hvert hold beskytte deres målskiver fra modstanderens pile.

Spillet opbygges omkring en bane med forskellige elementer, som man kan skjule sig bag. Hver deltager bliver udstyret med en bue og en pil med gummispids. Undervejs skal de komme frem fra deres skjul for at hente nye pile, hvilket giver modstanderen gode muligheder for at ramme.

For at vinde spillet, er det afgørende at deltagerne lægger en strategi for, hvordan de vil vinde over modstanderen og samtidig undgå selv, at miste for mange spillere. Dertil kommer at holdene kun kan sejre, ved at eliminere alle på modstanderens hold eller ved at nedskyde samtlige målskiver hos modstanderen.

Cocktail Class

SJOV OG SOCIAL EVENT MED COCKTAILS

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til, selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Vi starter med lidt historie om hvordan cocktailprincipperne opstod og hvilke metoder som indgår i fremstillingen. Deltagerne får samtidig mulighed for at smage på nogle af de mest anvendte ingredienser.

Herefter arbejder vi os igennem et drinkskort, som er lavet til lejligheden. Vi kommer til at shake, muddle, straine og garnere en række helt specielle cocktails, som alle hjælper med at afdække nogle af hemmelighederne ved cocktailmagernes ædle kunst – Det er nemlig ikke altid så lige til.

Undervejs gennemgår vi tilblivelsen af de anvendte ingredienser, lige fra alkohollen til de sirupper som ofte indgår i en cocktail. Vi arbejder også med anvendelsen af det helt rigtige glas, den helt rigtige temperatur og hvilken garniture, som kan sætte det sidste finish på favorit cocktailen.

Hele arrangementet afvikles på bedste skoleklasse manér, hvor deltagerne inddeles i grupper, som får ansvaret for hver deres bar, hvor de kan blande cocktails.

Vi slutter af med at designe vores helt egen cocktail, baseret på de nyvundne erfaringer. Priserne inkluderer smagning af alle de fremstillede cocktails og det anbefales, at bruge arrangementet som optakt til fest eller lignende, da vi jo anvender alkohol.

Da Vinci Mysteriet

FIND SPORENE OG OPKLAR DET KRYPTISKE MORD

Oplev mystikken bag den verdensberømte historie om religiøse symboler, videnskabelige gåder og uforklarlige historiske begivenheder.

Vi giver Jer muligheden for at løse Jeres helt eget Da Vinci mysterie gennem en lang række udfordringer for hjernemusklerne.

Hele scenariet tager udgangspunkt i en række forskellige spor som I skal følge og sammenstykke til en løsning, der i bogstaveligste forstand kan åbne op for mysteriet bag mordet.

Historien begynder med et bestialsk mord, hvor offeret inden sit sidste åndedrag har udlagt en række spor, som kræver nogle specielle evner for at tyde. Man har derfor tilkaldt et hold kryptologer, som ved fælles hjælpe skal stykke sporene sammen og opklare mysteriet.

Undervejs vil I som kryptologer skulle finde og knække forskellige koder, gåder og anagrammer som til sidst giver Jer muligheden for at løse det ultimative mysterie bag mordet.

Firefigther Challenge

VÆR BEREDT OG STOP KATASTROFEN

Højt aktivitetsniveau, koncentration og fokus på samarbejde er afgørende elementer, når der skal dystes i discipliner der normalt kun håndteres af professionelle.

Firefighter Challenge er et spændende øvelsesforløb, hvor det handler om at gennemføre en brandmandsbane med både stiger, slanger og ildslukningsmateriel.

Undervejs skal der løses en række krævende opgaver, som blandt andet omfatter gennembrydning af dør, klatring med stige, forcering af forhindringer, slangeudrulning m.m.

Dertil kommer at en del af opgaverne brænder og skal slukkes undervejs. Der er med andre ord tale om en udfordrende aktivitet, som kræver samarbejde, viljestyrke og ikke mindst gode evner som brandmænd.

Hele scenariet afvikles dels som små lektioner i de metoder, som deltagerne skal anvende og dernæst holdenes egen planlægning af forløbet. Hertil kommer naturligvis selve konkurrencen, hvor holdene gennemfører sideløbende med hinanden.

Memory Quest

FLERE HJERNER GIVER FLERE MULIGHEDER

Hjernen er et ekstremt skarpt værktøj når vi anvender den rigtig. Men hvordan udnytter man kapaciteten fuldt ud, når det drejer sig om at være bedst under pres. Vi træner deltagerne i at bruge hinandens hukommelse som én enhed.

Memory Quest er en træningsaktivitet baseret på taktiske militære principper, hvor hvert team er tvunget til at udnytte deres samlede mentale kapaciteter for at opnå det bedste resultat.

Fra begyndelsen gives deltagerne et indblik i hvorledes elitetropper arbejder og udnytter deres mentale kapaciteter til løse ekstreme opgaver som lyder umulige for almindelige mennesker. Vi introducerer deltagerne for enkle og effektive indlæringsmetoder samt træner dem i hurtigt at tilegne sig viden og gemme den i hukommelsen.

Deltagerne skal herefter holdvis studere et landkort med adskillige markerede punkter i ganske kort tid, hvorefter kortet fjernes. Det er så holdets opgave, at lægge en strategi for hvorledes de vil huske og finde frem til hvert punkt i virkeligheden; altså om de kan huske placeringerne ved at dele viden og hukommelse.

Opgaven er tidsbestemt og de har kun 120 minutter. Inden da, skal holdet være retur med så mange fundne koordinater som muligt. Hvis ikke de klarer det indenfor tidsfristen, koster det i det samlede resultat.

Kurset er mentalt udfordrende; idet deltagerne skal finde effektive metoder til at huske placeringer på koordinaterne samt de observationer som de gør på hver lokation.

  • 1
  • 2