Spring til hovedindhold

Aktivitetstype: Fysisk udfordring

Kajak Polo

INTENS, SJOV OG VÅD KAMP

Spændende og sjov aktivitet, der kræver både balance, koordination og kommunikation, mens man samtidig har det sjovt og udfordrer sig selv.

Kajakpolo er en våd aktivitet, hvor to hold på tre aktive roere og to reserver, kæmper om at score mål mod hinanden. Vores kajakker er velegnet til formålet, da de ikke er særlig lange, som gør dem mere manøvredygtige og lettere at kontrollere i vandet. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der bæres hjem når man en del af de aktive roere.

Hvis I er på udkig efter en spændende og anderledes aktivitet, der vil give dig en fantastisk oplevelse, så send os endelig en forespørgsel!

Beach Games

ALLE DE SJOVE LEGE FRA STRANDEN

Sol, sommer og strand er altid en god cocktail, når vi skal have det sjovt og slappe af sammen.

Beach Games handler om at have det sjovt sammen og dyste mod hinanden i underholdende aktiviteter, hvor alle kan være med. Her kommer I til at udfordre hinanden i alle de kendte strandlege, som eksempelvis Beach Volley, Stangtennis, Frisbee, Petanque m.fl.

Arrangementet bliver sat op som baner i forhold til deltagerantallet, og deltagerne tilmelder sig på forhånd de turneringer, som de ønsker at dyste i. Derved sikrer vi os at der er noget for alle og at motivationen er størst.

Fra start får deltagerne en fælles introduktion og vi sender dem derefter videre til de aktiviteter, som de har valgt at deltage i. Ved hver aktivitet vil der være en instruktør, som giver vejledning og hjælper med at notere resultater og afgøre dyste.

Beach Games kan med fordel anvendes som optakt til et Beach Party og kan suppleres med en sandstrand, hvis det ikke forefindes på stedet.

Adventure Track

SÆT HÆMNINGERNE I SPIL OG STYRK GEJSTEN

Det kræver en fælles indsats at gennemføre dette terrænløb, som er fyldt med spændende udfordringer samt muligheden for at slippe alle hæmninger og blive rigtig beskidt.

Vi udvælger et naturområde med kuperet terræn, hvor chancen for at blive både våd og beskidt er meget stor. Dertil kommer en masse indlagte forhindringer, som tester deltagernes evner til at kravle, balancere, krybe under og hoppe over samt at forcere udlagte elementer.

Dette kendetegner Adventure Track, som er et moderne terrænløb, hvor vi tager naturens egne forhindringer samt nogle medbragte øvelser med ind på løberuten.

Løbet afvikles som en holdstafet, hvor deltagerne på skift gennemfører ruten, hvilket giver god mulighed for, at holdet kan arbejde med strategiske overvejelser, i forhold til optimering af resultatet.

Længden og udformningen af løbet, tilrettelægges så alle har mulighed for at deltage og således, at hver deltager selv kan bestemme niveauet.

Bow Battle

SPIL DØDBOLD MED BUE OG PIL

Fokus, samarbejde og høj puls kendetegner denne nye disciplin, hvor der skal kæmpes til sidste mand. Bow Battle handler i alt sin enkelthed om at nedkæmpe modstanderen med bue og pil, indtil et hold ikke længere har spillere på banen.

Afviklingen sker med høj intensitet og deltagerne er meget fokuserede, når det handler om at undgå, at blive skudt og samtidig selv skal skyde modstanderen. Derudover skal hvert hold beskytte deres målskiver fra modstanderens pile.

Spillet opbygges omkring en bane med forskellige elementer, som man kan skjule sig bag. Hver deltager bliver udstyret med en bue og en pil med gummispids. Undervejs skal de komme frem fra deres skjul for at hente nye pile, hvilket giver modstanderen gode muligheder for at ramme.

For at vinde spillet, er det afgørende at deltagerne lægger en strategi for, hvordan de vil vinde over modstanderen og samtidig undgå selv, at miste for mange spillere. Dertil kommer at holdene kun kan sejre, ved at eliminere alle på modstanderens hold eller ved at nedskyde samtlige målskiver hos modstanderen.

Commando Trail

Sæt styrkeforholdet på den ultimative prøve

Når det fysiske pres bliver for stort, bliver fårene skilt fra bukkene og kun de bedste gennemfører de ultimative prøvelser i Commando Trial.

Elitesoldater bliver under træning udsat for en lang række strabadserende opgaver, som skal teste deres evner under pres. Opgaverne er oftest forbundet med fysiske anstrengelser, som kræver et stort mentalt overskud for at kunne gennemføre.

Commando Trial er en udfordrende stroppetur hvor vi tester deltagernes personlige råstyrke, evne til at tænke taktisk og agere snarrådigt samt fungere som et team. Vi har samlet nogle af de bedste og mest anstrengende opgaver som omfatter rafter, tovbaner, gummibåde, handlebaner og masser af snavs under neglene.

Test derfor jeres evner som elitesoldater og bliv udfordret på både styrke og sammenhold. Alt sammen på en både sjov og ikke mindst fysisk måde.

Company Olympics

ILDEN ER TÆNDT OG DET ER TID TIL AT DYSTE

Det er ikke uden grund at mennesket altid har dystet om at være den bedste – Vi elsker at udfordre os selv og hinanden. Vi lader derfor deltagerne konkurrere i velkendte sports discipliner som kræver præcision, hurtighed, styrke og ikke mindst vindermentalitet.

Company Olympics starter som alle gode konkurrencer med en parade, hvor de dystende hold får mulighed for at se hinanden an og i fællesskab give arrangementet en god start, ved at tænde den olympiske flamme som skal brænde under hele afviklingen.

Deltagerne vælger på forhånd mellem tre linjer; nemlig atletik, boldspil og adventure. På den måde vil der være aktiviteter for alle, uanset hvad man foretrækker. Linjerne omfatter eksempelvis kuglestød, længdespring, løb, volleyball, fodbold, basketball, cykling, svømning, kajak, skydning med mere.

Ved hver disciplin modtager deltagerne en instruktion omkring afvikling, regler og pointgivning, således at alle har mulighed for at lægge en slagplan forud for hver dyst. Ved atletik og adventure gives der point til enkeltmandspræstationer og i boldspil som hold.

Antallet af discipliner tilpasses arrangementets varighed og størrelse, således at der bliver tid til både at dyste og lære hinanden at kende.

Arrangementet afsluttes med en ceremoni, hvor der bliver kåret en vinder indenfor alle discipliner samt fra hver linje. Herefter afsluttes arrangementet og ilden slukkes. Denne del kan med fordel gennemføres som en del af et aftenarrangement.

Hardball Target

DEN SOM SKYDER FØRST, LEVER LÆNGST

Jagten på modstanderen er den største motivationsfaktor, men frygten for selv at blive skudt er mindst lige så stor.

Hardball Target er et intenst skydespil, hvor deltagerne skal kæmpe mod hinanden på en opsat bane. I bruger gasdrevne automatvåben der skyder med plastikkugler. Det kan mærkes, når man bliver skudt og det forekommer derfor ganske naturligt at undgå det.

Selve spillet handler om at vælge den rette strategi og nedkæmpe modstanderen først.

I kommer til at arbejde som et hold og skal sammen finde den optimale udnyttelse af fysik, våben og ammunition samt tilrettelægge indsatsen, så fjenden kan nedkæmpes med mindst mulige tab. Den valgte strategi bliver afgørende for udfaldet og det er derfor vigtigt at deltagerne lægger en god plan.

Alle spillere bliver udstyret med deres eget våben samt sikkerhedsudstyr og det hele bliver styret af en kampdommer.

Highland Games

DYST I OLDTIDENS SKOTSKE HØJLANDS DISCIPLINER

Det Skotske Højland er kendt, for sine berygtede krigere og makabre slag mellem klaner. Men når det skal være knap så blodigt, så har højlandsfolket en helt anden måde, at afgøre slagene på; nemlig Highland Games.

Vi giver jer muligheden, for at gøre skotterne kunsten efter, når i skal dyste i de mest berømte discipliner, som for eksempel Caber Tossing, Haggis Hurling, Fly Casting, Putting the Stone, Tug of War og mange flere.

Der er derfor lagt op til en dyst, som kræver både styrke, præcision, koordination og den helt rigtige taktik. Det er således op til holdene, at tilrettelægge indsatsen, så man opnår det bedst tænkelige resultat, i hver disciplin.

Disciplinerne gennemføres, som en olympiade og er inddelt, så man kommer til at konkurrere, ud fra de individuelle evner som Highlander. Alle kan derfor medvirke, uanset styrke og fysisk form.

Highland Games kan afholdes på faciliteter, efter aftale og kræver udelukkende store, åbne udendørs arealer til afvikling. Dysten kan naturligvis krydres med en festmiddag, skotsk underholdning m.v.

Firefigther Challenge

VÆR BEREDT OG STOP KATASTROFEN

Højt aktivitetsniveau, koncentration og fokus på samarbejde er afgørende elementer, når der skal dystes i discipliner der normalt kun håndteres af professionelle.

Firefighter Challenge er et spændende øvelsesforløb, hvor det handler om at gennemføre en brandmandsbane med både stiger, slanger og ildslukningsmateriel.

Undervejs skal der løses en række krævende opgaver, som blandt andet omfatter gennembrydning af dør, klatring med stige, forcering af forhindringer, slangeudrulning m.m.

Dertil kommer at en del af opgaverne brænder og skal slukkes undervejs. Der er med andre ord tale om en udfordrende aktivitet, som kræver samarbejde, viljestyrke og ikke mindst gode evner som brandmænd.

Hele scenariet afvikles dels som små lektioner i de metoder, som deltagerne skal anvende og dernæst holdenes egen planlægning af forløbet. Hertil kommer naturligvis selve konkurrencen, hvor holdene gennemfører sideløbende med hinanden.