Spring til hovedindhold

Aktivitetstype: Ud i naturen

Kajak Polo

INTENS, SJOV OG VÅD KAMP

Spændende og sjov aktivitet, der kræver både balance, koordination og kommunikation, mens man samtidig har det sjovt og udfordrer sig selv.

Kajakpolo er en våd aktivitet, hvor to hold på tre aktive roere og to reserver, kæmper om at score mål mod hinanden. Vores kajakker er velegnet til formålet, da de ikke er særlig lange, som gør dem mere manøvredygtige og lettere at kontrollere i vandet. Af sikkerhedsmæssige årsager skal der bæres hjem når man en del af de aktive roere.

Hvis I er på udkig efter en spændende og anderledes aktivitet, der vil give dig en fantastisk oplevelse, så send os endelig en forespørgsel!

Flugtskydning/laserskydning

HVEM HAR DE BEDSTE REFLEKSER?

Når det handler om at nedskyde flyvende lerduer, er det ikke kun vigtigt at have hurtige reflekser, men også at have fokus og selvdisciplin for at opnå den ultimative præcision.

Lerdueskydning er en sport, der kræver forberedelse og dedikation, og det er netop det, der gør det så spændende og udfordrende.

Men frygt ej, for vi sørger for, at alle er godt forberedte, før vi går i gang med at skyde. Vi starter med at introducere jer til våbnet og lære jer, hvordan I skal håndtere det sikkert. Derefter øver vi på både faste og flyvende mål, så I kan føle jer trygge og sikre i jeres skydeevner.

Når I er klar, er det tid til at dyste mod hinanden og se, hvem der kan opnå flest træffere. Konkurrencen kan enten være som et hold eller individuelt, og der vil være flere typer af haglvåben at vælge imellem.

VIRTUEL SKYDNING

Hvis der ikke er mulighed for at skyde med rigtig ammunition, så tilbyder vi en virtuel udgave af lerdueskydning, hvor I kan skyde med laser-baserede våben. Denne løsning giver også mulighed for flere skytter ad gangen, så alle kan være med til at dyste mod hinanden og se resultaterne øjeblikkeligt på en pointtavle.

Book nu og skab en dag fyldt med spænding, konkurrence og selvfølgelig lerdueskydning på højeste niveau!

Adventure Track

SÆT HÆMNINGERNE I SPIL OG STYRK GEJSTEN

Det kræver en fælles indsats at gennemføre dette terrænløb, som er fyldt med spændende udfordringer samt muligheden for at slippe alle hæmninger og blive rigtig beskidt.

Vi udvælger et naturområde med kuperet terræn, hvor chancen for at blive både våd og beskidt er meget stor. Dertil kommer en masse indlagte forhindringer, som tester deltagernes evner til at kravle, balancere, krybe under og hoppe over samt at forcere udlagte elementer.

Dette kendetegner Adventure Track, som er et moderne terrænløb, hvor vi tager naturens egne forhindringer samt nogle medbragte øvelser med ind på løberuten.

Løbet afvikles som en holdstafet, hvor deltagerne på skift gennemfører ruten, hvilket giver god mulighed for, at holdet kan arbejde med strategiske overvejelser, i forhold til optimering af resultatet.

Længden og udformningen af løbet, tilrettelægges så alle har mulighed for at deltage og således, at hver deltager selv kan bestemme niveauet.

Commando Trail

Sæt styrkeforholdet på den ultimative prøve

Når det fysiske pres bliver for stort, bliver fårene skilt fra bukkene og kun de bedste gennemfører de ultimative prøvelser i Commando Trial.

Elitesoldater bliver under træning udsat for en lang række strabadserende opgaver, som skal teste deres evner under pres. Opgaverne er oftest forbundet med fysiske anstrengelser, som kræver et stort mentalt overskud for at kunne gennemføre.

Commando Trial er en udfordrende stroppetur hvor vi tester deltagernes personlige råstyrke, evne til at tænke taktisk og agere snarrådigt samt fungere som et team. Vi har samlet nogle af de bedste og mest anstrengende opgaver som omfatter rafter, tovbaner, gummibåde, handlebaner og masser af snavs under neglene.

Test derfor jeres evner som elitesoldater og bliv udfordret på både styrke og sammenhold. Alt sammen på en både sjov og ikke mindst fysisk måde.

Hardball Target

DEN SOM SKYDER FØRST, LEVER LÆNGST

Jagten på modstanderen er den største motivationsfaktor, men frygten for selv at blive skudt er mindst lige så stor.

Hardball Target er et intenst skydespil, hvor deltagerne skal kæmpe mod hinanden på en opsat bane. I bruger gasdrevne automatvåben der skyder med plastikkugler. Det kan mærkes, når man bliver skudt og det forekommer derfor ganske naturligt at undgå det.

Selve spillet handler om at vælge den rette strategi og nedkæmpe modstanderen først.

I kommer til at arbejde som et hold og skal sammen finde den optimale udnyttelse af fysik, våben og ammunition samt tilrettelægge indsatsen, så fjenden kan nedkæmpes med mindst mulige tab. Den valgte strategi bliver afgørende for udfaldet og det er derfor vigtigt at deltagerne lægger en god plan.

Alle spillere bliver udstyret med deres eget våben samt sikkerhedsudstyr og det hele bliver styret af en kampdommer.

Kajak Race

SJOVT RÆS PÅ VANDET

Udfordrende kajakdyst, hvor deltagerne på skift skal gennemføre et ræs på vandet.  Det handler om at gennemføre uden fejl og på den kortest mulige tid.

Deltagerne inddeles i hold og skal arbejde sammen under gennemførsel. Banen er lagt ud i form af bøjer, som skal passeres i en bestemt rækkefølge.

Deltagerne på hvert hold skal derfor på skift, gennemføre banen og det handler således ikke kun om styrke, men i høj grad om at lægge den rigtige strategi og udnytte ressourcerne optimalt.

Alle deltagere får muligheden for at padle, men fungerer også som hjælpere, når der skal skiftes besætning. Det handler om at være bedst som hold, undgå fejl og at give den gas med pagajen.

Leading Edge

HVOR LANGT VIL DU GÅ FOR DIT TEAM

Igennem ukendt og til tider svært tilgængeligt terræn, udfordres deltagerne som hold med opgaver der stiller krav til samarbejde, kreativitet og ikke mindst ledelse. Presset af tid, fysiske og mentale barrierer, vil der opstå situationer hvor holdets sande ansigt viser sig.

Leading Edge er et intenst teambuildingkursus, hvor vi involverer teamet som det består. Vi giver indledningsvist deltagerne nogle grundlæggende færdigheder omkring navigation, redning og udnyttelse af tilstedeværende ressourcer.

Gruppen flyttes dernæst til en lokation som ligger i god afstand fra slut destinationen, hvorfra de skal gennemføre en redningsopgave der bringer dem sikkert frem til målet. Undervejs vil teamet opleve spænding, konflikter, udfordringer og frustrationer ved at skulle løse nogle tilsyneladende umulige og tidsbestemte opgaver. Alle deltager i løsningen af opgaverne og der stilles store krav til indsatsen.

Gruppens indsats evalueres løbende og der kan blive tale om omfordeling af roller, hvis ikke de lever op til kravene eller det viser sig at deres kompetencer ikke udnyttes optimalt.

Det handler om at udvise initiativ og vilje til at lykkes som én enhed og under nogle forudsætninger hvor holdet presses både som gruppe og som individer. Undervejs vil der være behov for at enkeltpersoner træder i karakter og motiverer gruppen til at blive ved.

Opgaverne som deltagerne skal løse, vil være baseret på virkelige hændelser i katastrofeområder, hvor snarrådighed og en pragmatisk tilgang til situationen er afgørende for resultatet.

Memory Quest

FLERE HJERNER GIVER FLERE MULIGHEDER

Hjernen er et ekstremt skarpt værktøj når vi anvender den rigtig. Men hvordan udnytter man kapaciteten fuldt ud, når det drejer sig om at være bedst under pres. Vi træner deltagerne i at bruge hinandens hukommelse som én enhed.

Memory Quest er en træningsaktivitet baseret på taktiske militære principper, hvor hvert team er tvunget til at udnytte deres samlede mentale kapaciteter for at opnå det bedste resultat.

Fra begyndelsen gives deltagerne et indblik i hvorledes elitetropper arbejder og udnytter deres mentale kapaciteter til løse ekstreme opgaver som lyder umulige for almindelige mennesker. Vi introducerer deltagerne for enkle og effektive indlæringsmetoder samt træner dem i hurtigt at tilegne sig viden og gemme den i hukommelsen.

Deltagerne skal herefter holdvis studere et landkort med adskillige markerede punkter i ganske kort tid, hvorefter kortet fjernes. Det er så holdets opgave, at lægge en strategi for hvorledes de vil huske og finde frem til hvert punkt i virkeligheden; altså om de kan huske placeringerne ved at dele viden og hukommelse.

Opgaven er tidsbestemt og de har kun 120 minutter. Inden da, skal holdet være retur med så mange fundne koordinater som muligt. Hvis ikke de klarer det indenfor tidsfristen, koster det i det samlede resultat.

Kurset er mentalt udfordrende; idet deltagerne skal finde effektive metoder til at huske placeringer på koordinaterne samt de observationer som de gør på hver lokation.

Navigator GPS Challenge

STRATEGI OG EN STIFINDERS LOGIK

Moderne teknologi og en stifinders logik samt opgaver der kræver viden og samarbejde, er hvad vi har samlet i et spændende koncept, som alle kan være med til.

Navigator GPS Challenge handler om at finde og løse opgaver, som kræver at deltagerne samarbejder og udnytter deres evner indenfor logik, paratviden og kreativitet.

Fra start giver vi deltagerne en grundig instruks i at anvende GPS-systemet, hvorefter de selv skal lægge en strategi, for at finde og løse opgaverne samt nå i mål indenfor tidsfristen.

Når alle er i mål, kårer vi det bedste hold ud fra den anvendte tid, tilbagelagte distance samt evnen til at løse opgaverne.

  • 1
  • 2