Spring til hovedindhold

Sub Mental

1-2

TIMER

5-20

PERSONER

DKK 300

PR. PERSON

DKK 5.000

MIN. PRIS

POTENTIALET ER DER ALTID

Både som team og som individer kan vi ofte nå meget længere end vi tror, men hvordan finder man ud af hvor langt man kan gå og derefter bliver endnu bedre. Sub Mental er kurset hvor vi arbejder med simple teknikker til øget selvindsigt og finder frem til en bedre udnyttelse af det personlige potentiale som vi alle besidder.

Forløbet tager udgangspunkt i at vi skal blive bedre til at udvikle allerede eksisterende personlige egenskaber gennem mentaltræning, hvor fokus er rettet mod håndtering af stress, personlige barrierer og motivation til at skabe forandring.

Indledningsvis kommer deltagerne til at teste sig selv og ikke mindst vise at de kan holde vejret så længe som muligt. Det kræver fokus og vedholdenhed at undlade vejrtrækningen i en længere periode end den almindelige vejtrækningsrefleks. Netop dette ret vitale element i vores liv, vil hurtigt kunne stresse og presse enhver person, men er samtidig også én af hovedingredienserne i en stærkere mental tilstand.

Vi retter efterfølgende fokus mod en stærkere mental tilstand, hvor vejrtrækning, fysisk kontrol og viljestyrke bliver en fast bestanddel af den proces som skal bringe os til den afsluttende test som foregår i vand.

Testen i vandet er baseret på fridykningsteknikker, hvor det handler om at forbedre sin egen fysiske formåen ved stille og roligt at skabe den bedst tænkelige mentale tilstand, hvor man kan håndtere den stress som opstår og overvinde såvel fysiske som psykiske barrierer.

Kursets opbygning og indhold er tilrettelagt så alle kan medvirke under forudsætning af at man ikke lider af vejrtrækningsproblemer, hjertesygdomme og stærk overvægt.

Er det noget for jer?

Send forespørgsel