Spring til hovedindhold

3-4

TIMER

20-500

PERSONER

DKK 595

PR. PERSON

DKK 18.000

MIN. PRIS

SOM ÉN ENHED ER VI STÆRKEST

Når du vil have bygget et skib, skal du ikke kalde folk sammen for at samle tømmer. Du skal vække deres længsel efter det store åbne hav.

Skibet Unity er et stærkt teambuildingkoncept, hvor alle deltagere indgår i byggeriet af en gigantisk tømmerflåde. Målet er at deltagernes fælles indsats, skal gå op i en højere enhed, når skibet sendes ud på sin jomfrurejse. Men før dette kan lade sig gøre skal alle medvirke omkring tilblivelsen.

Forløbet indledes med en fælles introduktion til opgaven, hvor deltagerne inddeles i foruddefinerede hold som hver får ansvaret for en del af byggeriet. Efterfølgende udleveres en holdinstruks med en introduktion til de individuelle opgaver samt en vejledning til byggeriet.

Herefter skal hvert hold selvstændigt konstruere en del af skibets samlede konstruktion og undervejs koordinere med de andre hold, således at alle delene til skibet kan samles til et værk, som både er sødygtigt og sikkert.

Undervejs er der en række deadlines som skal overholdes og det er vigtigt at hvert hold udviser engagement og ansvar samt deler viden og færdigheder. Konstruktionen kræver at alle medvirker og der vil være mulighed for at indhente vejledning, materialer, værktøj m.v. fra et opsat byggemarked.

Når alle elementer er samlet til ét skib, skal holdene bevise at det kan sejle ved at udpege de passagerer, som skal med på jomfrurejsen. En rejse som indledes med at døbe skibet og sende det til havs.

Først når skibet returnerer, er rejsen slut og deltagerne kan i fællesskab fejre successen sammen.

Er det noget for jer?

Send forespørgsel