Spring til hovedindhold

2-3

TIMER

20-400

PERSONER

DKK 595

PR. PERSON

DKK 15.000

MIN. PRIS

SAMARBEJDE & PRÆSTATION SKABER VEJEN TIL SEJR

Vi har alle set dem! – Filmene om de nødstedte på den øde ø, hvor den eneste vej væk er via havet. Det kræver kreative evner og tekniske færdigheder at konstruere en flåde, som er både søstærk og kan flyde.

Netop dette er scenariet når I holdvis skal bygge Jeres egen tømmerflåde, som skal kunne bestå den ultimative test; nemlig at dyste i ’Rafting Rally’ mod de andre hold.

Hvert hold får udleveret en række simple remedier, som skal bygges sammen til en flåde, der kan bære hele holdet. For at lykkedes, er det vigtig at alle medvirker i løsningen og at samtlige kompetencer kommer i spil. Det handler om at samarbejde og om at udnytte hinandens evner.

Dertil kommer nogle kriterier, som er afgørende for at nå det overordnede mål, nemlig at vinde rallyet. Det er derfor vigtigt at flåden flyder godt, glider nemt gennem vandet og at der er taget højde for nogle effektive metoder til at skabe fremdrift.

Holdets indsats bliver til sidst sat på den endelige prøve, når alle hold på samme tid skal søsætte flåden og tilbagelægge en mindre distance på tid. Hvis ikke samarbejdet fungerer og deltagerne holder kadencen, så må et andet hold tage sejren.

Afslutningsvis kåres det vindende hold og applauderes behørigt af konkurrenterne. I den samlede sejr kan desuden indgå opnåelse af de forskellige succeskriterier, som holdene skal lykkedes med undervejs.

Send forespørgsel