Spring til hovedindhold

Play & Connect

2-3

TIMER

5-400

PERSONER

DKK 475

PR. PERSON

DKK 7.000

MIN. PRIS

SKAB NYE RELATIONER PÅ EN ENKEL OG SJOV MÅDE

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små aktiviteter som alle kan deltage i. Udgangspunktet er at det skal være sjovt og skabe begejstring.

Arrangementet er opbygget omkring nogle få og korte aktiviteter, som deltagerne skal gennemføre holdvis. Hver aktivitet har til formål at skabe nye relationer mellem deltagerne og er derfor baseret på, at alle på holdet medvirker til at gennemføre.

Hver aktivitet har et klart mål, som deltagerne skal opfylde og er fordelt således at deltagerne både aktiveres fysisk og mentalt gennem hele arrangementet.

Før arrangementet sammensættes de aktiviteter som skal indgå i afviklingen, hver aktivitet er kendetegnet ved en varighed på 15-20 minutter og at fokus er rettet mod én bestemt målsætning; eksempelvis netværk, konkurrence, samarbejde, kommunikation m.m.

Varighed og form kan tilrettelægges så det passer ind i forlængelse af et møde eller at andet. Derudover kan det suppleres med ekstra oplevelser, såsom festmiddag, underholdning, overnatning, transport m.v.

Send forespørgsel