Spring til hovedindhold

2-3

TIMER

5-100

PERSONER

DKK 395

PR. PERSON

DKK 5.000

MIN. PRIS

FLERE HJERNER GIVER FLERE MULIGHEDER

Hjernen er et ekstremt skarpt værktøj når vi anvender den rigtig. Men hvordan udnytter man kapaciteten fuldt ud, når det drejer sig om at være bedst under pres. Vi træner deltagerne i at bruge hinandens hukommelse som én enhed.

Memory Quest er en træningsaktivitet baseret på taktiske militære principper, hvor hvert team er tvunget til at udnytte deres samlede mentale kapaciteter for at opnå det bedste resultat.

Fra begyndelsen gives deltagerne et indblik i hvorledes elitetropper arbejder og udnytter deres mentale kapaciteter til løse ekstreme opgaver som lyder umulige for almindelige mennesker. Vi introducerer deltagerne for enkle og effektive indlæringsmetoder samt træner dem i hurtigt at tilegne sig viden og gemme den i hukommelsen.

Deltagerne skal herefter holdvis studere et landkort med adskillige markerede punkter i ganske kort tid, hvorefter kortet fjernes. Det er så holdets opgave, at lægge en strategi for hvorledes de vil huske og finde frem til hvert punkt i virkeligheden; altså om de kan huske placeringerne ved at dele viden og hukommelse.

Opgaven er tidsbestemt og de har kun 120 minutter. Inden da, skal holdet være retur med så mange fundne koordinater som muligt. Hvis ikke de klarer det indenfor tidsfristen, koster det i det samlede resultat.

Kurset er mentalt udfordrende; idet deltagerne skal finde effektive metoder til at huske placeringer på koordinaterne samt de observationer som de gør på hver lokation.

Er det noget for jer?

Send forespørgsel