Spring til hovedindhold

½-1

TIME

20-200

PERSONER

DKK 300

PR. PERSON

DKK 6.000

MIN. PRIS

INTENST OG UNDERHOLDENDE SPIL

Du kender det fra større sportsarrangementer, hvor tilskuerne er udstyret med store stykker pap, som de holder op foran sig, og dermed danner et kæmpestort billede – Her laver vi det til en konkurrence, hvor det handler om at kopiere en illustration på tid.

Deltagerne bliver ud fra deres antal, inddelt i store hold, som alle placeres på forskellige niveauer med hver deres papskilt. Herefter vises en illustration på storskærm, som holdene på skift skal forsøge at efterligne. De har 30 sekunder til opgaven og lykkedes det indenfor tidsfristen, affyrer vi en slikkanon som overdynger deltagerne med godter. Lykkedes det ikke indenfor tidsfristen, går opgaven videre til næste hold.

Resultatet af hver dyst vises på storskærmen, så holdene har mulighed for at se hvorledes det ser ud. Denne effekt bidrager desuden som en ekstra udfordring, da billedet på skærmen vil være spejlvendt.

Hele arrangementet gøres til en intens oplevelse, blandt andet via en nedtælling i både lyd og billede samt de øvrige deltageres tilråb og muligheden for at vinde godterne.

Send forespørgsel