Spring til hovedindhold

1-2

TIMER

5-200

PERSONER

DKK 395

PR. PERSON

DKK 6.000

MIN. PRIS

Giv den fuld gas med fjernstyrede droner

De små flyvende vidundere har indtaget verden og mulighederne er enorme. Derfor er det også oplagt at udfordre hinanden med et sjovt ræs gennem en bane, hvor der skal arbejdes intenst med præcision og hastighed.

Drone Racing er en helt ny disciplin, hvor det handler om at komme først i mål på en forhindringsbane, hvor der skal flyves over, under og igennem en masse opsatte forhindringer. Dertil kommer udfordringen med at styre dronen ved hjælp af en fjernbetjening med flere funktioner.

Dysten gennemføres som hold og handler i høj grad også om at lægge en klar plan for gennemførslen og at alle deltagere bliver involveret i løsningen, hvilket kræver et skarpt øje fra alle på holdet.

Deltagerne modtager en grundig instruks forud for opgaven og får lov til at træne færdighederne inden løbet sættes i gang.

En stor tak til FIELDMORE for at gøre vores medarbejderdag til en superoplevelse. Super kompetent, sjov, underholdende instruktør – der gjorde oplevelsen komplet. Tak for det og jeg vil ikke tøve med at bruge jer næste gang vi skal have et lignende arrangement.
– Stephan Pors Knudsen, OPENING A/S
Vi havde Drone Racing på vores stand til GOTO konferencen i København. Det var et trækplaster ud over alt forventning.
– Henrik Staalsø, 7N A/S

Send forespørgsel