Spring til hovedindhold

Connect Teambuilding

3-4

TIMER

5-50

PERSONER

DKK 475

PR. PERSON

DKK 8.000

MIN. PRIS

FÅ BEDRE KENDSKAB TIL HINANDEN

Forudsætningen for at gøre et samarbejde succesfuldt, er at teamet har et godt kendskab til hinanden. Det er derfor afgørende, at man lærer hinanden bedre at kende under forhold, hvor de personlige egenskaber, bliver synligt fremhævet.

Connect Teambuilding er kurset, hvor vi tester deltagernes evner til at arbejde sammen som et team, gennem en række opgaver, som stiller krav til både den enkelte og holdets evner, til at kommunikere, skabe tillid og samarbejde.

Alle opgaver tager udgangspunkt i en fælles udfordring, hvor holdets succes afhænger af, hvor gode de er til at planlægge og udnytte hinandens kompetencer.

Indholdet er koncentreret omkring konstruktionsopgaver, kommunikations-og koordinationsøvelser samt handlebaner. Ved hver opgave, skal holdet fastlægge et fælles mål og udarbejde en plan for gennemførslen, som efterfølgende danner udgangspunkt, for en fælles evaluering af forløbet. Holdets indsats bliver målt ud fra en række aftalte kriterier og bliver omsat til point, hvilket giver dem et godt udgangspunkt, for at forbedre indsatsen undervejs.

Hele kurset er tilrettelagt så alle kan medvirke uanset køn, alder og fysisk form. Øvelserne foregår både tillands, til vands og i luften–og deltagernes evner, til at lykkedes med den enkelte opgave, vil løbende blive evalueret med teamet.

Er det noget for jer?

Send forespørgsel