Spring til hovedindhold

24

TIMER

5-50

PERSONER

DKK 1.995

PR. PERSON

DKK 20.000

MIN. PRIS

24 TIMER MED FOKUS PÅ SAMARBEJDE

Det er ikke den stærkeste af arterne der overlever, heller ikke den mest intelligente, men den der reagerer bedst på forandringer!

Til hverdag er vi højst sammen med de samme mennesker i 8-10 timer, både hvad angår kollegaerne på arbejdspladsen og familien derhjemme – Men hvad sker der når vi tilbringer 24 timer sammen og samtidig skal fungere som et team?

Camp Zulu er kurset, hvor vi gennem et helt døgn afprøver vores fælles egenskaber gennem opgaver, som tager udgangspunkt i modellen Det Succesfulde Team™. Vi kommer til at arbejde med 4 elementer, som er afgørende for succes; nemlig selvtillid, tillid, samarbejde og motivation.

Hele kurset er bygget op omkring et udendørs scenarie, hvor deltagerne afprøver egne grænser sammenholdt med holdets ønsker, udfordrer tilliden til hinanden, viser at man kan arbejde sammen under pres og sammen finder begejstringen til at gøre det hele noget værd.

Der lægges vægt på deltagernes evne til at arbejde sammen mod et fælles mål, herunder hvorledes holdene håndterer interne konflikter, evner at planlægge og hvorvidt det lykkedes at gennemføre med succes.

Hver opgave evalueres umiddelbart efter gennemførslen og der sammenfattes en konklusion på baggrund heraf. Holdene beslutter herefter en række udviklingsområder, som skal bearbejdes inden næste opgave. Ved kursets afslutning samler holdene deres erfaringer og træffer en fælles konklusion omkring resultatet.

Send forespørgsel