Spring til hovedindhold

Boxcar Grand Prix

2-3

TIMER

20-400

PERSONER

DKK 395

PR. PERSON

DKK 14.000

MIN. PRIS

Innovation bliver til ræs, råstyrke og resultater

Hvornår har du sidst bygget en sæbekassebil? Gennemfør et unikt personalearrangement, hvor det handler om at bygge den bedste, flotteste og mest gennemtænkte sæbekassebil og dernæst vinde Boxcar Grand Prix’et.

Innovation og rigtig sammensætning af hænderne er afgørende når deltagerne skal designe, konstruere og teste den bedste sæbekassebil.

Deltagerne får udleveret et sæt med materialer, herunder nogle præfabrikerede ting, såsom styretøj og karosseri.  Men det er holdenes opgave selv at bygge en velfungerende sæbekassebil.

Hvert team skal designe deres eget køretøj med udgangspunkt i de udleverede materialer. Designfasen omfatter bl.a. en skitse over bilen, oversigt over materialeforbrug samt en byggeplan.Efter godkendelse af bilens design, påbegyndes konstruktionsfasen, hvor bilen skal bygges efter egne skitser og de valgte materialer. Hvert team skal naturligvis sikre, at deres bil har den rette udstråling som en vinderbil!Når holdende har testet deres køretøjer, afvikler vi et rigtigt Grand Prix, hvor holdene skal vise at de sammen kan vinde løbet med alt hvad det indebærer af Pitstops, strafpoint og udholdenhed.

Der dystes samtidig i en række forskellige discipliner og hele arrangementet afsluttes med kåring af det vindende hold indenfor Bedste design, Bedste konstruktion, Bedste team samt naturligvis den hurtigste bil i Boxcar Grand Prix.

Send forespørgsel