Spring til hovedindhold

2

TIMER

5-50

PERSONER

DKK 395

PR. PERSON

DKK 6.000

MIN. PRIS

STYRK KREATIVITETEN MED EN KUNSTNERISK INDSPRØJTNING

Kreativitet på arbejdspladsen skaber energi, åbner op for dialogen og er nøglen til innovation.

Art Booster er en kreativ saltvandsindsprøjtning og et stærkt tiltag når du vil give medarbejderne en helt unik oplevelse og samtidig styrke deres evne til at tænke, og formidle, ud af boksen til glæde og gavn for Jer alle.

Arrangementet starter med en introduktion til kreativitetens rolle i hverdagen og en lille kunstnerisk icebreaker, der med garanti får alle med.

Sammen tager vi derefter på rundtur i den kreative tankegang med en visuel brainstorm, der vil overbevise selv den dårligste kunstner om, at alle har evnen til at tænke kreativt. Resultatet er en række tegninger, der meget tydeligt viser alle de forskellige synsvinkler, I dagligt forener i Jeres arbejde.

Når hænderne er varmet op og hovederne indstillet rigtigt giver vi kreativiteten fuld gas med maling og pensel. I mindre grupper maler deltagerne i fællesskab det, de mener gør Jeres virksomhed særlig.

Resultatet bliver en masse medarbejderskabte kunstværker, som giver anledning til refleksion og dialog uanset form og udseende.

Arrangementet afsluttes med en fernisering, hvor deltagerne ved afstemning vælger det kunstværk, der lægger mest op til refleksion.

Er det noget for jer?

Send forespørgsel